Bezpečnost v zimních měsících

Stalo se Vám někdy, že jste v zimě uklouzli na zledovatělém, neudržovaném chodníku? Bohužel je těchto případů každou zimu opravdu hodně. Potkat to může každého - děti, dospělé i seniory. Tyto pády končí většinou velmi nepříjemně, od naraženin, přes zlomeniny až po otřesy mozku a tak dále...

Myslete na svou bezpečnost a na bezpečnost svých blízkých. Předcházení těmto nepříjemným úrazům může být totiž docela jednoduché. Na trhu jsou návleky - PROTISKLUZY, které se jednoduchým způsobem připevní na Vaši obuv, ze kreté se tak během několika okamžiků stává obuv, na které neuklouznete.

Jak je to možné..? PROTISKLUZY jsou opatřeny několika ochranými prvky (korunky, hroty, pružiny, ...), které zajišťují optimální přilnavost k zemi. Rozlišujeme několik druhů PROTISKLUZŮ, právě podle toho, jakými ochranými prvky jsou vybaveny a k jakému účelu jsou určeny.

PROTISKLUZY se mají širší spektrum využití, mimo bezpečný pohyb v zimě na zasněžených chodnících je můžete využít i na sport v zimě, či na turistiku v lehkém, či těžším terénu.

Nabídku těchto zajímavých produktů najdete na specializovaném eshopu www.protiskluzy.cz. Tento produkt pro Vás může být například tip na praktický vánoční dárek.